zaterdag 30 september 2017

1e Verjaardagskalender-met-recepten


De eerste reacties...

 

variëren van ‘Gàààf!’, ‘Mooi, écht mooi’ tot ‘Wereldidee, hoe kòm je erop…’. Een enkeling voegt daar aan toe: ‘Zal wel veel werk geweest zijn', een ander: ‘Wanneer komt de tweede dan?’

Onder collega’s, vrienden, kennissen en onbekenden ook mensen die zonder de Eerste-Verjaardagskalender-met-recepten-uit-de-keuken-van Henk-en-Jos in te bladeren meteen zeggen ‘Doe maar'. Eerste buurtwinkel die daar ook bij hoort is Bloemenhuis Flora; eigenaresse Marjolein bestelt er ongezien 2, alleen omdat ik zo enthousiast vertel over een héél mooi cadeau voor eigenlijk iedereen, jong, oud, man, vrouw.

Distributie


IJscoman-IJssievoormijnmeissie-Charl biedt meteen aan in Groningen Stad de distributie te verzorgen; hij brengt (met mobiel pinapparaat) één of meer kalenders -zonder extra bezorgkosten- bij je thuis!
Je kunt ook bij Christel en Marc, de uitbaters van café De Boer in het Hoogstraatje voor, ook hier, introductieprijs € 10,- een kalender reserveren die dan binnen twee dagen daar voor je klaarligt.

Dagblad volgt 

We hebben zelfs met een van de journalisten van onze regionale krant, Dagblad van het Noorden, gesproken. Hou de krant maar in de gaten, daarin staat zeer binnenkort achtergrondinformatie te lezen over:

de Eerste Verjaardagskalender met recepten uit de keuken van Henk Scholte en Jos Rietveld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten